connected data group

Connected Data Group vestigt zich in Culemborg

Connected Data Group is vanaf deze maand gevestigd in Culemborg. Afgelopen donderdag werd intrek genomen in het UniePlaza aan de Multatulilaan.

Het nieuwe kantoor, gevestigd in het hoofdkantoor van o.a. vakbond De Unie en Fair Trade Original, is een zogenaamd Green Built gebouw gelegen in de eco-wijk Eva Lanxmeer.

Vanwege de centrale ligging in midden Nederland en de uitstekende bereikbaarheid met zowel de auto als openbaar vervoer is UniePlaza de ideale en veilige thuisbasis voor de medewerkers van Connected Data Group en het ontvangen van relaties.

In combinatie met de beschikbare congreszalen, trainingsruimten, spreekkamers en een inpandig restaurant is er voldoende ruimte om de groeiambitie van Connected Data Group en de aan haar verbonden Connected Data Academy ook op termijn te vervullen.

Na twee jaar op flexibele basis gebruik te hebben gemaakt van deze unieke locatie is nu besloten om dit een meer permanent karakter te geven.

“We hebben een zeer drukke en succesvolle periode achter de rug en merkten dat we meer behoefte hebben om samen te komen. Binnen de UniePlaza hebben we, ook na de COVID-19 uitbraak, alle ruimte om op veilige en prettige wijze samen te werken aan de volgende stappen met onze klanten en partners.” aldus Antoine Stelma en Erik Fransen, de oprichters van Connected Data Group en Connected Data Academy.

 

Erik Fransen en Antoine Stelma.

Connecteddatagroup richt zich op het praktisch, duurzaam en schaalbaar oplossen van Data & Analytics vraagstukken en is gespecialiseerd in het toegankelijk maken, koppelen en verwerken van data voor analytische toepassing. Samen met partners als KVL, Systemation, Quinscape, Statsoft Europe, TIBCO, OpenLine, Apgar e.a.

en je op zoek naar hulp voor een Data & Analytics uitdaging?
connecteddatagroup adviseert, begeleidt, leidt op, voert uit.